İlkay sakatlandı, kadro dışı kaldı

İlkay sakatlandı, kadro dışı kaldı

Geçen sezon yaz transfer döneminde İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan ve Türkiye'ye transfer olacağı iddia edilen İlkay Gündoğan Barcelona'da son hazırlık maçında geçirdiği sakatlık yüzünden kadro dışı kaldı.

Barcelona'nın orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, La Liga'nın açılış maçında yaşadığı talihsiz bir sakatlık sonucunda kadro dışı kaldı. Bir önceki hazırlık maçında başına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı kadro dışı bırakılan Gündoğan, zorlu Valencia maçı öncesi takımının önemli bir eksiği olacak.

İspanyol ekibi Barcelona'nın yıldız orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, ESPN'in haberine göre, La Liga'nın açılış haftasında Valencia'ya karşı oynanacak maçta forma giyemeyecek. Alman milli takımının tecrübeli oyuncusu, son oynanan hazırlık maçında başına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı olarak sahalardan uzak kalacak.

33 yaşındaki Gündoğan'ın yanı sıra Barcelona'da sakatlıkları devam eden diğer oyuncular Gavi, Frenkie de Jong, Ronald Araújo ve Ansu Fati de kadroda yer almayacak.

İspanyol ekibinde ayrıca, Fermin Lopez, Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyatlar sonrasında takımla henüz antrenmanlara başlamadığı için karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadroya katılan Dani Olmo da Valencia karşısında sahaya çıkamayacak. Hafta boyunca takımla antrenman yapmasına rağmen RB Leipzig'den transfer edilen 26 yaşındaki oyuncunun henüz tam anlamıyla hazır olmadığı belirtiliyor.

Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick, Olmo'nun fiziksel olarak henüz yeterli seviyede olmadığını ifade etti. Ayrıca, kulüp Olmo'nun henüz resmi olarak kadroya kaydedilmediğini de duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN