Hoca değil gol makinesi! Giovanni Van Bronckhorst'un, Muslera'ya attığı gol izlenme rekorları kırdı

Giovanni Van Bronckhorst'un, Muslera'ya attığı gol sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Futbolseverlerin ilgi gösterdiği bu video kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte detaylar…

Siyah beyazlıların göreve getirdiği Giovanni Van Bronckhorst, futbol gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. 1. yüzyılda Feyenoord’a lig kazandıran iki isimden biri olan Van Bronckhorst, Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Bu gelişmelerin ardından teknik adamın futbol kariyerindeki geçirdiği anlar gündem oldu. Öyle ki Bronckhorst’un efsanevi kaleci Muslera’ya attığı gol sosyal medyanın gündemine oturdu.

yeni-proje-79.jpg

FUTBOL GÜNDEMİNİN YENİ İSMİ: GİOVANNİ VAN BRONCKHORST

Futbolculuk kariyerine Feyenoord’da başlayan Van Bronckhorst, Glasgow Rangers, Arsenal, Barcelona gibi takımlarda forma giydi. 2010 yılında Feyenoord formasıyla futbola veda eden isim şimdi de Beşiktaş yönetimi ile anlaştı ve siyah beyazlıların yeni teknik direktörü olarak göreve getirildi.

yeni-proje-80.jpg

ATTIĞI GOL GÜNDEM OLDU

Barcelona ile 2005-06 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Van Bronckhorst, 2 LaLiga, 2 İspanya Süper Kupası, 1 Premier Lig, 2 İngiltere Kupası, 1 İngiltere Lig Kupası, 1 İngiltere Süper Kupası, 1 İskoçya Ligi, 1 İskoçya Lig Kupası, 1 İskoçya Kupası, 2 Hollanda Kupası şampiyonlukları tattı.

yeni-proje-81.jpg

Başarılarla dolu bir kariyere sahip olan Bronckhorst, şimdilerde eski golleriyle gündeme gelmeye başladı. Son olarak Muslera’ya attığı gol sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN