Haaland'ın 8 numarası Galatasaray'a geliyor! Okan Buruk 17 yaşındaki Norveçliyi ikna etti imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun

Haaland'ın 8 numarası Galatasaray'a geliyor! Okan Buruk 17 yaşındaki Norveçliyi ikna etti imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katmasına rağmen aradığı orta sahayı bulamayan sarı-kırmızılılarda gözler 17 yaşındaki genç yıldıza çevrildi. Taraftarlar bu transfer haberini duyunca heyecana boğulacak. Haaland'ın 8 numarası Galatasaray'a geliyor! Okan Buruk 17 yaşındaki Norveçliyi ikna etti imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları üzerine transfer sürecini yöneten sarı-kırmızılılarda gözler 8 numaraya çevrildi. Henüz istediği orta sahayı bulamayan Aslan'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Haaland'ın 8 numarası Galatasaray'a geliyor! Okan Buruk 17 yaşındaki Norveçliyi ikna etti imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun.

HAALAND'IN 8 NUMARASI GALATASARAY'A GELİYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha arayışında olan sarı-kırmızılılarda sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Galatasaray, 17 yaşındaki Norveçli oyuncu Sverre Nypan için çılgın bir teklifte bulundu. Sverre Nypan için çok özel bir rapor sunuldu. Bugün Haaland nasıl bir dünya yıldızıysa 2-3 sene içinde 17 yaşındaki Nypan'ın da aynı seviyede bir yıldız olacağı savunuldu.

yeni-proje-2024-07-30t102101-437.jpg

OKAN BURUK 17 YAŞINDAKİ NORVEÇLİYİ İKNA ETTİ İMZAYI ATTIRDI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Hali hazırda Manchester Unied gibi devler de Norveçli oyuncuyu istiyor. Ancak genç yıldız adayı Premier Lig'de üst düzey bir takıma zıplamadan önce orta kademe güçlü bir takımda şansını denemek istiyor.

yeni-proje-2024-07-30t102047-817.jpg

Galatasaray'ın Nypan'ın kulübü Rosenborg'a ciddi oranlı bir sonraki satış opsiyonuyla teklif yapabileceği de raporda yer alıyor. Norveç ekibinin gelecekteki satış opsiyonunu bırakmadan Nypan'ı bırakmayacağı savunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN