Giovanni van Bronckhorst gözünü kararttı! Dünya şampiyonu stoperi Beşiktaş'a getiriyor. Hasan Arat özel jetiyle alıp gelecek

Giovanni van Bronckhorst gözünü kararttı! Dünya şampiyonu stoperi Beşiktaş'a getiriyor. Hasan Arat özel jetiyle alıp gelecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen siyah-beyazlılar stoper hattı için kolları sıvadı. Gelen son transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Giovanni van Bronckhorst gözünü kararttı! Dünya şampiyonu stoperi Beşiktaş'a getiriyor. Başkan Hasan Arat özel jetiyle alıp gelecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Kara Kartal yılın bombasını patlattı. Giovanni van Bronckhorst gözünü kararttı! Dünya şampiyonu stoperi Beşiktaş'a getiriyor. Hasan Arat özel jetiyle alıp gelecek.

VAN BRONCKHORST GÖZÜNÜ KARARTTI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Defans hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar yılın transfer haberini duyurdu. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Manchester United'dan ayrılan Raphael Varane'nin transfer edilmesi içi temaslara geçti. Defans hattına takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Manchester United ile sözleşmesinin sona ermesinden bu yana serbest statüde olan stoper Raphael Varane'a ilgisini devam ettiriyor.

yeni-proje-2024-07-08t123417-936.jpg

DÜNYA ŞAMPİYONU STOPERİ BEŞİKTAŞ'A GELİYOR! HASAN ARAT ÖZEL JETİYLE ALIP GELECEK

Deneyimli çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst, Fransız savunmacı için yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. Yönetimle görüşen teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Fransız yıldızı şartların oluşması halinde takımda görmek istediğini belirtti.

yeni-proje-2024-07-08t123433-755.jpg

Geçtiğimiz sezon Manchester United ile 32 maça çıkan Varane, bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti. 2018 Dünya Kupası şampiyonu henüz kararını vermediğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN