Galatasaray'ın sağ bekine sambacı! Okan Buruk Sevilla'nın yıldızını alıp geliyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'ın sağ bekine sambacı! Okan Buruk Sevilla'nın yıldızını alıp geliyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Transfer dönemini rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe kadar sesli geçiremeyen sarı-kırmızılılarda yeni bir hamle geldi. Uzun zamandır sağ bek arayışında olan Aslan'dan yeni hedef geldi. Galatasaray'ın sağ bekine sambacı! Okan Buruk Sevilla'nın yıldızını alıp geliyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekorunu altüst ederek şampiyonluğunu ilan Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda yeni bir sıcak gelişme yaşandı. Gelen transfer haberi taraftarları heyecana boğacak. Galatasaray'ın sağ bekine sambacı! Okan Buruk Sevilla'nın yıldızını alıp geliyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY'IN SAĞ BEKİNE SAMBACI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un taliamtları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılarda yeni bir hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Sevilla'nın futbolcusu Gonzalo Montiel'i radarına aldı. 27 yaşındaki Arjantinli sağ bekin, İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi Haziran 2026'ya kadar devam ediyor.

yeni-proje-2024-07-23t105010-480.jpg

OKAN BURUK SEVILLA'NIN YILDIZINI ALIP GELİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Fores'ta kiralık olarak geçiren oyuncu, İngiliz ekibinde 19 maça çıktı. Bu maçların 12'sine ilk 11'de başlayan Montiel, 3 asist yaptı. Gonzalo Montel, kariyerinde 13 kez kupa kaldırma sevinci yaşadı.

yeni-proje-2024-07-23t105024-372.jpg

27 yaşındaki Arjantinli yıldız futbolcunun piyasa değeri ise 10 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN