Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Kanarya'dan sürpriz transfer hamlesi...

Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Kanarya'dan sürpriz transfer hamlesi...

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, sürpriz bir transfer hamlesine imza atmak için kolları sıvadı. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezon çalışmalarına Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, sürpriz bir transfer hamlesine imza atmak için kolları sıvadı. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon Mourinho yönetiminde şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefliyor. Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana kadrosuna sadece Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü katan sarı-lacivertli ekip, sürpriz bir hamle için kolları sıvadı.

A Spor'un haberine göre; Kadro kalitesini artırmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton forması giyen Mario Lemina için devreye girdi.

Kanarya'nın tecrübeli orta saha oyuncusunu transfer ederek Fred'in yanına monte etmeyi planladığı öne sürüldü. 2019-2020 sezonunda kiralık Galatasaray formasını terleten 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Wolverhampton ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Lemina'nın, İngiliz ekibinden ayrılmak istediği belirtildi. Sarı-lacivertli yönetimin tecrübeli orta saha ile ilk teması kurduğu ve yıllık ücret konusunda anlaşma zemini aradığı belirtildi.

Mario Lemina: I love everything at Wolves | Shropshire Star

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha, geçtiğimiz sezon 39 karşılaşmada görev alırken 5 gol 1 asiste imza attı.

2019-2020 sezonunda kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen yıldız orta saha, sarı-kırmızılı forma altında 28 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN