Galatasaray'ın efsane isminden yıllar sonra gelen itiraf! "Çocukluğumda Fenerbahçeliydim..."

Galatasaray'ın efsane isminden yıllar sonra gelen itiraf! "Çocukluğumda Fenerbahçeliydim..."

2014-2015 sezonunda Galatasaray'ı şampiyonluğa ulaştırarak sarı-kırmızılı ekibe 4. yıldızı getiren isim olan Hamza Hamzaoğlu, tarihi açıklamalara imza atarak eskiden Fenerbahçe'yi desteklediğini açıkladı.

Son olarak Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'da görev alan ve 2022 yılının Mayıs ayında İstanbul ekibi ile yaşadığı ayrılıktan bu yana herhangi bir takımda görev almayan Galatasaray'ın efsane ismi Hamza Hamzaoğlu, yıllar sonra tarihi bir itirafa imza attı.

2014-2015 sezonunda Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde sarı-kırmızılı ekibi hem Süper Lig'de hem Türkiye Kupası'nda hem de TFF Süper Kupa'da şampiyonluğa ulaştıran Hamza Hamzaoğlu, çocukken Fenerbahçe taraftarı olduğunu açıkladı.

Sky Spor'dan Emre Bol'un sorularını yanıtlayan 53 yaşındaki tecrübeli teknik adam, "Çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Hatta Galatasaray'a gelene kadar Fenerbahçeliydim. Galatasaray'a geldikten sonra yaşadıklarım, elde ettiğimiz başarılar, değer görüyorum şükürler olsun. Eşim, kızım kongre üyesiyiz, inşallah oğlum da olacak" diye konuştu.

Hamzaoğlu'nun açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN