Galatasaray'dan yılın transferi! İngiltere'nin gözde prensi İstanbul'a geliyor. Okan Buruk 35 milyon euroluk yıldızı ikna etti

Galatasaray'dan yılın transferi! İngiltere'nin gözde prensi İstanbul'a geliyor. Okan Buruk 35 milyon euroluk yıldızı ikna etti

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılardan sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu haberi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan yılın transferi! İngiltere'nin gözde prensi İstanbul'a geliyor. Okan Buruk 35 milyon euroluk yıldızı ikna etti. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Defans hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar sürpriz bir transfere imza attı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan yılın transferi! İngiltere'nin gözde prensi İstanbul'a geliyor. Okan Buruk 35 milyon euroluk yıldızı ikna etti.

GALATASARAY'DAN YILIN TRANSFERİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda transfer bombaları üst üste geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray, Newcastle United forması giyen Kieran Trippier için harekete geçtiği iddia edildi. Yıldız oyuncu sağ bekte hem hızıyla hem de top kontrolüyle rakipleri arasında en iyi futbolcuların arasında gösterilmekte.

yeni-proje-2024-07-23t125109-820.jpg

İNGİLTERE'NİN GÖZDE PRENSİ İSTANBUL'A GELİYOR! OKAN BURUK 35 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ

Galatasaray, Newcastle United forması giyen deneyimli sağ bek Kieran Trippier ile ilgileniyor. sarı-kırmızılılar, Newcastle United forması giyen 33 yaşındaki futbolcuyla ilgileniyor. Galatasaray'ın İngiliz futbolcu için hamle yapmaya hazırlandığı belirtildi. Newcastle United'ın sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan Trippier'i bu yaz satmaya hazır olduğu kaydedildi.

yeni-proje-2024-07-23t125123-156.jpg

Trippier ile Galatasaray dışında Monaco ve Milan'ın da ilgilendiği ayrıca 33 yaşındaki futbolcuya Suudi Arabistan'dan da ilgi olduğu öne sürüldü. 33 yaşındaki İngiliz futbolcu, Avrupa Şampiyonası'nda final oynayan İngiltere Milli Takımı'nın kadrosunda da yer almıştı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Kieran Trippier, geçen sezon Newcastle United'da çıktığı 39 maçta 1 gol attı ve 11 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN