Galatasaray'dan TFF'ye çağrı! Ali Koç'a çok sert sözler! 'Ahlaksızları zorbaları teker teker hüsrana uğratacağız'

Galatasaray'dan TFF'ye çağrı! Ali Koç'a çok sert sözler! 'Ahlaksızları zorbaları teker teker hüsrana uğratacağız'

Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında oynanan Fenerbahçe-Karagümrük karşılaşmasında yaşanan hakem hatalarının ardından Galatasaray'dan TFF'ye çağrı geldi. Resmi X hesabından yapılan paylaşımda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da çok sert eleştirilerde bulunuldu.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışında karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray arasında hakem polemiği büyüyerek devam ediyor.

Süper Lig'in 13.haftasında sahasında Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, aldığı 3 puanla yeniden liderlik koltuğuna oturmuştu. Karşılaşmada yaşanan hakem hatalarının maçın önüne geçmesinin ardından, Galatasaray Yönetim Kurulu acil olarak toplanarak bir bildiri yayınladı.

Yapılan açıklama "Türk futbolunda yaşanan adaletsizliklerin son 10 gün itibarıyla akıl ve izandan yoksun bir noktaya taşındığını endişeyle izlemekteyiz" şeklinde başlarken, açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da sert eleştirilerde bulunuldu.

Paylaşılan açıklama;

gss.jpg

gss1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN