Galatasaray'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! Aslan yeni golcüsünü İngiltere'de buldu: 29 yıl sonra ilk kez....

Galatasaray'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! Aslan yeni golcüsünü İngiltere'de buldu: 29 yıl sonra ilk kez....

Süper Lig'deki galibiyet serisini 14 maça yükselterek şampiyonluk yürüyüşünü emin adımlarla sürdüren Galatasaray, transferde 29 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Dün akşam evinde ağırladığı Pendikspor'u 4-1 ile geçerek Süper Lig'deki liderliğini sürdüren Galatasaray, yaz transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Yeni sezonda hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, transferde 29 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'deki galibiyet serisini 14 maça çıkartarak tekrarlanması zor bir başarıya imza atan Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte takviye çalışmalarına başladı. Hücum hattına takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, A Spor'un haberine göre; İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham formasını terleten Ryan Sessegnon'u transfer listesine aldı.

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun İngiliz deviyle olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek. Sarı-kırmızılı ekibin, bu durumu fırsata çevirmeyi amaçladığı ve İngiliz oyuncuyu kadrosuna katmayı hedeflediği iddia edildi.

29 YIL SONRA İLK KEZ

Bu sezon yalnızca bir resmi karşılaşmada görev alarak 7 dakikada sahada kalan 23 yaşındaki İngiliz golcü için bugüne dek toplamda 27 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sarı-kırmızılı ekip, İngiliz oyuncuyu kadrosuna katması halinde transferde 29 yıl aradan sonra kadrosuna bir İngiliz oyuncu katarak bir ilke imza atacak. Aslan son olarak 1995 yılının Temmuz ayında Mike Marsh'ı kadrosuna katmış ve yalnızca 2 ay sonra İngiliz oyuncuyla yollarını ayırmıştı.

Tottenham suffer pre-season blow as Ryan Sessegnon sidelined with hamstring injury | Evening Standard

Sarı-kırmızılı ekip, İngiliz oyuncuyla yollarını ayırdığı tarih olan Eylül 1995'ten bu yana kadrosuna herhangi bir İngiliz oyuncuyu katmamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN