Galatasaray'dan orta sahaya Hollandalı Dinamo! Okan Buruk alın emrini verdi. 17 milyon euroya imzayı attı, hayırlı olsun

Galatasaray'dan orta sahaya Hollandalı Dinamo! Okan Buruk alın emrini verdi. 17 milyon euroya imzayı attı, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer mesaisine devam eden sarı-kırmızılılarda orta saha arayışı sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan orta sahaya Hollandalı Dinamo! Okan Buruk alın emrini verdi. 17 milyon euroya imzayı attı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekipte sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aslan'dan orta sahaya yıldız transfer. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan orta sahaya Hollandalı Dinamo! Okan Buruk alın emrini verdi. 17 milyon euroya imzayı attı, hayırlı olsun.

GALATASARAY'DAN ORTA SAHAYA HOLLANDALI DİNAMO

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta sahaya transferde bulunmak isteyen sarı-kırmızılı ekipten sonunda beklenen transfer haberi geldi. A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, transfer listesine İngiltere Championship ekibi Sheffield United'da forma giyen Brezilyalı oyuncu Gustavo Hamer'i aldı.

yeni-proje-2024-07-28t120010-250.jpg

OKAN BURUK ALIN EMRİNİ VERDİ! 17 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTI, HAYIRLI OLSUN

Cimbom, yıldız futbolcu için transfer görüşmelerine başladı. 27 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinde 38 resmi maçta görev aldı. Yıldız futbolcu bu maçlarda 5 gol 7 asistlik performans sergiledi.

yeni-proje-2024-07-28t120027-959.jpg

Merkez orta saha hattında görev yapan Gustavo Hamer, on numara ve ön liberoda da görev alabiliyor. 1.69 boyundaki oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2027'ye kadar sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN