Galatasaray'dan ön liberoya 20 milyon euroluk takviye! Batshuayi ve Jelert'ten sonra bir bomba daha

Galatasaray'dan ön liberoya 20 milyon euroluk takviye! Batshuayi ve Jelert'ten sonra bir bomba daha

Galatasaray, o transfer için 20 milyon euroyu gözden çıkardı. Batshayi ve Jelert yetmedi bir yıldız oyuncu daha geliyor. Ön liberoya gelecek yıldız oyuncu taraftarı heyecanlandırdı. İşte yeni transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Galatasaray, başarılı bir transfer sezonu daha geçiriyor. Batshuayi ve Jelert transferlerinin ardından 20 milyon euro değerindeki o futbolcuyu transfer tahtasına yerleştirdi. İşte beklenen transfer...

20 MİLYON EUROLUK TRANSFER

Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, Michy Batshuayi ve Elias Jelert transferlerinin ardından ön libero mevkiine yönelik çalışmalarına hız verdi. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Portekiz'de önemli bir isme yöneldi ve Benfica forması giyen Florentino Luis için resmi görüşmelere başladı.

24 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Florentino Luis, geçen sezon Benfica'da 45 maça çıkarak dikkatleri üzerine çekti. Performansıyla defansif anlamda takımına büyük katkı sağlayan Portekizli futbolcu, gol ve asist üretiminde bulunmasa da orta sahada adeta kilit bir isim oldu. Benfica ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun piyasa değeri 20 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

florentino-luis-5f59d67f0b040.jpg

GENÇ YAŞINA RAĞMEN ÖNEMLİ BİR TECRÜBEYE SAHİP

Galatasaray, bu transferde mali şartları görüşmek için Benfica ile pazarlık masasına oturdu. Sarı-kırmızılılar, oyuncunun maliyetini düşürmek için sıkı bir pazarlığa girişti. Daha önce Monaco ve Getafe'de kiralık olarak forma giyen Florentino Luis, genç yaşına rağmen Avrupa futbolunda önemli bir tecrübeye sahip.

Galatasaray taraftarları, Florentino Luis'in transferiyle orta saha gücünün artmasını ve takımın yeni sezonda daha iddialı bir performans sergilemesini bekliyor. Bu transfer, sarı-kırmızılı ekibin hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN