Galatasaray'dan 1.90'lık Hırvat maestro! Dursun Özbek 13 milyon euroluk yıldıza imzayı attırdı. Ara transferde geliyor

Galatasaray'dan 1.90'lık Hırvat maestro! Dursun Özbek 13 milyon euroluk yıldıza imzayı attırdı. Ara transferde geliyor

Galatasaray, ara transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Yarın oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesi transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılardan taraftarlarını heyecanlandıracak bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan 1.90'lık Hırvat maestro! Dursun Özbek 13 milyon euroluk yıldıza imzayı attırdı. Ara transferde geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da ara transfer çalışmaları devam ediyor. Orta sahaya ek takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılılardan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca sevinçten çıldıracak. Galatasaray'dan 1.90'lık Hırvat maestro! Başkan Dursun Özbek 13 milyon euroluk yıldıza imzayı attırdı. Ara transferde geliyor.

GALATASARAY'DAN 1.90'LIK HIRVAT MAESTRO

Galatasaray'da ara transfer çalışmaları sürüyor. Orta saha için ek takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılılar gözünü İtalya'ya dikti. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Jelert'in sağ bekteki performansından memnun kalmayan ve İtalya'dan ilk olarak Davide Calabria'yı gündemine alan sarı-kırmızılılar, ayrıca Hırvat yıldız Mario Pasalic için harekete geçti.

yeni-proje-2024-10-27t133549-789.jpg

DURSUN ÖZBEK 13 MİLYON EUROLUK YILDIZA İMZAYI ATTIRDI! ARA TRANSFERDE GELİYOR

Atalanta takımında forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, 6 ve 8 numara olarak görev yapıyor. Galatasaray, değeri 13 milyon euro olan ama sezon sonunda mukavelesi bitecek.

yeni-proje-2024-10-27t133601-855.jpg

Hırvat oyuncuyu ocakta transfer etmek istiyor. Pasalic ile daha önce de temas kurulmuştu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in ise bu transferi yakından takip ettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN