Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 6 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Menajeri takım aramaya başladı

Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 6 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Menajeri takım aramaya başladı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 6 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Menajeri takım aramaya başladı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarih yazan Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Kadrosuna birçok yıldızı katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise herkesi şoke etti. Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 6 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Menajeri takım aramaya başladı.

GALATASARAY'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Transfer dönemini hareketli geçiren sarı-kırmızılılarda ilk ayrılık haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre, geçen sezon Samsunspor'da kiralık olarak forma giyen Taylan Antalyalı, Galatasaray'a geri döndü. Sarı kırmızılı takımda bu sezon da forma şansı az olan Antalyalı'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

yeni-proje-2024-07-18t135802-470.jpg

OKAN BURUK 6 MİLYON EUROLUK YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! MENAJERİ TAKIM ARAMAYA BAŞLADI

29 yaşındaki futbolcu için menajeri kulüp arayışlarına başladı. Tecrübeli futbolcu geçen sezon Samsunspor'da 26 maçta süre buldu. Taylan bu karşılaşmalarda 2 kez gol sevinci yaşarken 1 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN