Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Kerem Aktürkoğlu Okan Buruk'u yüzüstü bırakıp gidiyor. İtalya devinin teklifi ortaya çıktı

Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Kerem Aktürkoğlu Okan Buruk'u yüzüstü bırakıp gidiyor. İtalya devinin teklifi ortaya çıktı

Galatasaray yaz transferinin başından bu yana birçok yıldızı kadrosuna kattı. Gözler ise takımdan ayrılacak olan isimlere çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda adım atan sarı-kırmızılı yönetimden yeni bir hamle geldi. Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Kerem Aktürkoğlu Okan Buruk'u yüzüstü bırakıp gidiyor. İtalya devinin teklifi ortaya çıktı. İşte sürpriz transferin detayları ve yapılan teklif...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluk elde eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda ayrılacak isimler merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Kerem Aktürkoğlu Okan Buruk'u yüzüstü bırakıp gidiyor. İtalya devinin teklifi ortaya çıktı.

GALATASARAY'DA YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Gözler transfer haberlerine çevrilirken sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'da yapılacak transferle birlikte birçok isimle de yollar ayrılacak. Sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacağı konuşulan isimlerin başındaysa Kerem Aktürkoğlu geliyor. Adı sık sık Real Sociedad ile anılan Kerem ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

yeni-proje-2024-07-27t140340-850.jpg

KEREM AKTÜRKOĞLU OKAN BURUK'U YÜZÜSTÜ BIRAKIP GİDİYOR! İTALYA DEVİNİN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

İspanyol basını, 25 yaşındaki futbolcunun Real Sociedad'a transfer olma ihtimalinin giderek düştüğünü yazdı. Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Lille ve Roma, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a 10 milyon Euro önerecek.

yeni-proje-2024-07-27t140324-328.jpg

Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 54 maça çıktı. Milli yıldız, 15 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi. Kerem'in sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 15 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN