Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

Sacha Boey'i Bayern Münih'e satarak tarihi bir bonservis geliri elde eden Süper Lig'in son şampiyonu bir başka yıldızıyla daha yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i bonuslar dahil 35 milyon euro karşılığında Alman devi Bayern Münih'e satan Galatasaray, transfer döneminin bitimine az bir süre kala bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı.

Bir yandan takviye çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını düşürmeyi planlıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekipte Boey'in ardından bir ayrılık daha yaşandı.

Yarın akşam Trendyol Süper Lig'de Samsunspor'un konuğu olacak Galatasaray, sezon başında takıma katılan ancak beklenen katkıyı veremeyerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Cedric Bakambu ile yollarını ayırdı. 32 yaşındaki golcü oyuncunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Sar-kırmızılı ekipte hayal kırıklığı yaratan Bakambu, 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Real Betis'e transfer oldu. İspanyol ekibinin ayrıca sarı-kırmızılı ekibe bir miktar bonus ödeyeceği de öğrenildi.Cedric Bakambu'ya büyük onur! - Futbol Sporx Ekstra - Sporx Galeri

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr'dan 700 bin euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan tecrübeli golcü, sarı-kırmızılı forma altında 16 maçta görev alırken takımına 2 gol 1 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN