Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Aslan'ın yıldız ismi takıma veda ediyor: Portekiz devine transfer olacak...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Aslan'ın yıldız ismi takıma veda ediyor: Portekiz devine transfer olacak...

Yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı şimdiden belli oldu.

Okan Buruk yönetiminde yeni sezona hazırlanan Galatasaray, bir yandan transfer operasyonunu hızlandırırken bir yandan da kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmaya çalışıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Aslan'ın yıldız isminin yeni takımı şimdiden belli oldu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Okan Buruk yönetiminde 5.yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek amacıyla kadrosunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Bir yandan yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da kadroda düşünülmeyen yabancı oyuncularıyla yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltmayı amaçlıyor.

Bu doğrultuda Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu. Takvim'de yer alan habere göre; Portekiz ekibi Braga, son dönemde yedek kulübesine hapsolan Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliviera için sarı-kırmızılı ekibe resmi teklif yaptı.

Portekizli oyuncunun bu teklife sıcak baktığı öne sürülürken taraflar arasındaki temasların hızlanması bekleniyor.

Sérgio Oliveira - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

32 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu 2022 yılında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz devi Porto'dan ayrılarak Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı forma altında 58 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, takımına 6 gol 7 asistlik katkı sundu.

Portekizli oyuncunun yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN