Galatasaray'da sürpriz ayrılık! 4 milyon euro: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! 4 milyon euro: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Aslan, söz konusu ayrılık karşılığında kasasına 4 milyon euro koydu.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Tetê, Nicolò Zaniolo, Serge Aurier ve Kazımcan Karataş ile yollarını ayıran Galatasaray, bir yıldızıyla daha ayrılık yaşadı. Aslan'ın yıldız isminin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Sarı-kırmızılı ekibin genç yeteneği Emin Bayram, 4 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 50 pay karşılığında Belçika ekibi Westerlo'ya transfer oldu. Aslan'ın ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Geçen sezon kiralık olarak Belçika ekibinde forma giyen 21 yaşındaki savunma oyuncusu, 24 karşılaşmada 1 gol 2 asiste imza attı.

Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'ndan Emin Bayram açıklaması

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN