Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi! 'Bir daha bu takımda oynayanın...'

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi! 'Bir daha bu takımda oynayanın...'

Süper Kupa'da hezimete uğrayarak Beşiktaş'a 5-0 mağlup olan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi yaşanıyor.

Süper Kupa'da Beşiktaş'a mağlup olarak tarihi bir hezimet alan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi yaşanıyor. Milli yıldızın, Beşiktaş derbisinde oyundan alındıktan sonra Okan Buruk'un yardımcısı İrfan Saraloğlu ile tartışma yaşadığı ve soyunma odasındaki su şişelerini tekmelediği öne sürüldü.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da Kerem Aktüroğlu krizi yaşanıyor. Son iki sezondur ortaya koyduğu performansla kazanılan şampiyonluklara damga vuran milli yıldızın Beşiktaş derbisinde oyundan alınmasına tepki gösterdiği ve teknik heyet ile tartıştığı öğrenildi.

Gazeteci Haluk Yürekli'nin haberine göre; Aslan'ın yıldız ismi, Süper Kupa karşılaşmasının devre arasında İrfan Saraloğlu ile sert bir tartışma yaşadı.

"BİR DAHA BU TAKIMDA OYNAYANIN..."

Yürekli, söz konusu durum hakkında "Süper Kupa'nın devre arasında Kerem Aktürkoğlu’na oyundan çıkacağı söylenince Kerem çılgına dönüyor. İrfan Saraloğlu ile bir gerginlik yaşıyor, şişeleri tekmeliyor ve sonra, 'bir daha bu takımda oynayanın ……' diyor" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon sarı-kırmızılı forma altında 34 karşılaşmada görev alan yıldız oyuncu, takımına 15 gol 9 asistlik katkı sunmuştu. Teknik heyet ile yaşadığı tartışma sonrasında Kerem Aktürkoğlu'nun sarı-kırmızılı forma altındaki geleceği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN