Galatasaray'da Jelert şoku! Yeni isim İtalya'dan

Galatasaray'da Jelert şoku! Yeni isim İtalya'dan

Galatasaray'da yaz transfer döneminde Danimarka ekibi Kopenhag'tan transfer olan Elias Jelert, Sarı-Kırmızılı ekipte bir türlü bekleneni veremedi. Teknik direktör Okan Buruk, Danimarkalı futbolcunun performansından memnun değil.

Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, 3-0'lık skoru koruyamayan oyuncularına tepki gösterdi. Özellikle yeni transferlerden Elias Jelert'in performansından memnun olmayan Buruk, Danimarkalı futbolcuyu kadrosunda görmek istemiyor.

10129991.jpg

Sarı-Kırmızılılarda Jelert'in durumu sonrası gözler transfere çevrildi. Okan Buruk, devre arası transfer döneminde İtalya'dan bir ismi kadrosuna katmak istediğini yönetime bildirdi.

2172690788-f-scaled.jpg

Milan'da forma giyen 27 yaşındaki Davide Calabria'nın Ocak transfer döneminde Galatasaray'a transfer olması bekleniyor. Milan ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncu için Sarı-Kırmızılılar İtalyan kulübü ile temasa geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN