Galatasaray'da flaş ayrılık! Okan Buruk yıldız oyuncuyu kapının dışına koydu, takıma veda etti. Valizini aldı gidiyor

Galatasaray'da flaş ayrılık! Okan Buruk yıldız oyuncuyu kapının dışına koydu, takıma veda etti. Valizini aldı gidiyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini iyi geçirmek isteyen sarı-kırmızılılardan ilk ayrılık haberi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca hayal kırıklığına uğrayacak. Galatasaray'da flaş ayrılık! Okan Buruk yıldız oyuncuyu kapının dışına koydu, takıma veda etti. Valizini aldı gidiyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılarda yaz transferi için çalışmalar sürüyor. Gelen son ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da flaş ayrılık! Okan Buruk yıldız oyuncuyu kapının dışına koydu, takıma veda etti. Valizini aldı gidiyor.

GALATASARAY'DA FLAŞ AYRILIK

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Takımdan hangi futbolcuların kalıp gideceği merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın genç futbolcusu Mathias Ross, Çekya ekibi Sparta Prag'a kiralandı. Galatasaray, 23 yaşındaki Danimarkalı stoper Mathias Ross'un şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Sparta Prag ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

yeni-proje-2024-07-16t222141-024.jpg

OKAN BURUK YILDIZ OYUNCUYU KAPI DIŞINA KOYDUÜ TAKIMA VEDA ETTİ! VALİZİNİ ALDI GİDİYOR

Galatasaray kulübünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel futbolcumuz Mathias Ross Jensen'in 2024-2025 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda AC Sparta Praha Fotbal A.S. ile anlaşmaya varılmıştır.

yeni-proje-2024-07-16t222200-248.jpg

Yapılan anlaşmaya göre, satın alma opsiyonunun gerçekleşmesi durumunda AC Sparta Praha Fotbal A.S. kulübümüze kesin transfer bedeli olarak 1.200.000 euro ödeyecektir. İlaveten anlaşmada 300.000 euro tutarında şarta bağlı bonus yer almaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN