Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un taçsız prensi takımdan ayrılıyor. 18 milyon euroya İtalya devine gidiyor

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un taçsız prensi takımdan ayrılıyor. 18 milyon euroya İtalya devine gidiyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatlarıyla transfer çalışmalarına tam gaz devam eden sarı-kırmızılılarda bu sefer peş peşe ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un taçsız prensi takımdan ayrılıyor. 18 milyon euroya İtalya devine gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un taçsız prensi takımdan ayrılıyor. 18 milyon euroya İtalya devine gidiyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Şampiyon kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Davinson Sanchez'in Galatasaray'dan ayrılabileceği iddia edildi. Yeni transferlere kaynak oluşturmak için G.Saray'ın, 28 yaşındaki stoperle yollarını ayırabileceği kaydedildi.

yeni-proje-2024-07-27t113647-681.jpg

OKAN BURUK'UN TAÇSIZ PRENSİ TAKIMDAN AYRILIYOR! 18 MİLYON EUROYA İTALYA DEVİNE GİDİYOR

Kolombiyalı yıldız için Everton ve Napoli'nin devrede olduğu haberin detaylarında yer aldı. Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Davinson Sanchez, transferiyle ilgili, "Hem ben hem de kulüp için en iyisinin ne olduğunu göreceğiz. Hala Galatasaray ile bir kontratım var ve ne karar verilirse verilsin benim iyiliğim düşünülerek verilecek." ifadelerini kullanmıştı.

yeni-proje-2024-07-27t113659-810.jpg

Sarı-kırmızılılarda 32 maça çıkan Sanchez, 3 gol - 2 asistlik performans gösterdi ve 2 bin 224 dakika sahada kaldı. Cimbom'la 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN