Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un gol makinesi takımdan ayrılıyor. 17 milyon euroya İtalya devine gidiyor

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un gol makinesi takımdan ayrılıyor. 17 milyon euroya İtalya devine gidiyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda takımdan gidecek isimler merak konusu oldu. Artan maliyetler sonucunda bazı futbolcuların transfer edilmesi beklenirken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un gol makinesi takımdan ayrılıyor. 17 milyon euroya İtalya devine gidiyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer mesaisini sürdüren sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un gol makinesi takımdan ayrılıyor. 17 milyon euroya İtalya devine gidiyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle aldığı yeni futbolcularla gündeme gelen sarı-kırmızılılar bu sefer ayrılık haberleri ile çalkalanıyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi için İtalya devleri Milan veya Napoli'nin devreye girdiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-28t105053-160.jpg

OKAN BURUK'UN GOL MAKİNESİ TAKIMDAN AYRILIYOR! 17 MİLYON EUROYA İTALYA DEVİNE GİDİYOR

İtalya'nın en iyi scoutlarından biri olarak kabul edilen Michele Fratini, Icardi'yi isteyen iki dev takımı açıkladı. İtalyan basınına konuşan Fratini, "Milan şu anda sessiz ama Mauro Icardi'yi almayacaklarından emin miyiz? Romelu Lukaku'yu isteyen Napoli de Icardi'yi isteyebilir. Bence Milan ve Napoli, Mauro Icardi için yarışacak." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-07-28t105106-784.jpg

30 yaşındaki Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüpte geçirdiği 2 sezonda 2 şampiyonluk, 1 Süper Kupa kazanma başarısı gösteren Arjantinli golcü, Galatasaray forması altında çıktığı 73 resmi maçta 55 gol 20 asistlik performans gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN