Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Taraftarlar bu haberi duyunca şaşkına dönecek. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Geçen seneki kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer döneminde birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray'ın yollarını ayırdığı 19 yaşındaki orta saha Hamza Akman, Danimarka temsilcisi Sonderjyske ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

yeni-proje-2024-08-01t092554-522.jpg

OKAN BURUK 21 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

19 yaşındaki futbolcu perşembe günü Haderslev'e gidecek ve yeni takımı Sonderjyske için sağlık kontrolünden geçecek. Sonderjyske ile Hamza Akman arasında sözleşme konusunda bazı küçük detayların kaldığı ancak bunların transferin önünde bir engel olmadığı belirtildi. Hamza Akman, sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Danimarka ekibine 3 yıllık imza atacak. Sonderjyske'nin sağlık kontrollerinin ardından genç oyuncunun transferini resmen açıklaması bekleniyor.

yeni-proje-2024-08-01t092606-884.jpg

Galatasaray'ın altyapısından yetişen Hamza Akman, sarı-kırmızılı takımın sözleşme teklif etmemesinin ardından boşa çıkmıştı. Galatasaray A Takımı'nda 3 maçta süre bulan Hamza Akman, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN