Galatasaray'da bitmek bilmeyen sağ bek transferi

Galatasaray'da bitmek bilmeyen sağ bek transferi

Trendyol Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, yaz transfer döneminde şu ana kadar hayal kırıklığı yaşadı. Sarı-Kırmızılı yönetim, 'ilk kampa' yetişeceği söylenen sağ bek transferini hala gerçekleştiremedi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı parolasıyla yola çıkılan dönem şimdiye kadar taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

TRANSFERLER KAPMA YETİŞMEDİ

1905 GSYİAD Başkanı Hatipoğlu istifa etti - Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Erden Timur'un görevinden ayrılmasının ardından transfer sürecini İbrahim Hatipooğlu ve Cenk Ergün'e emanet eden Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk'un taleplerini henüz gerçekleştiremedi. Haziran ayında yapılan basın toplantısında sağ bek ve '8' numara transferinin ilk kampa yetişeceğinin altını çizen Dursun Özbek, bu sözünü yerine getirmeyi başaramadı.

BİTMEK BİLMEYEN SAĞ BEK TRANSFERİ

Galatasaray'ın anlaştığı Guéla Doué nasıl bir futbolcu? Fransa uzmanı açıkladı | Transfermarkt

Lucas Torreira'nın yanına önemli bir ismi getirmeyi planlayan Galatasaray yönetimi, yaz transfer döneminde Rabiot, Wendel ve İlkay Gündoğan gibi yıldızlarla görüşmesine rağmen sonuç alamadı. Sarı-Kırmızılılar, en büyük hayal kırıklığını ise sağ bek transferinde yaşadı. Uzun bir süre Rennes futbolcusu Guela Doue'nin peşinde koşan Galatasaray, oyuncu ve kulübüyle anlaşmasına rağmen transferden vazgeçti. Bu kararın nedeni olarak Doue ve menajerinin bitmek bilmeyen talepleri gösterildi.

Resim

Doue'den vazgeçen Galatasaray, Kopenhag formasını terleten Elias Jelert'in transferi için girişimlere yeniden başladı. 21 yaşındaki Danimarkalı, Galatasaray'da forma giymeye sıcak baksa da; Kopenhag oyuncusunu 10 milyon euronun altında bir değerle satmak istemiyor.

Resim

Galatasaray'ın sağ bek bölgesi için görüştüğü bir diğer isim ise Alexander Bah idi. Ancak gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, Benfica'nın 20 milyon euroluk bonservis talebi sonrası masadan kalktı.

Sarı-Kırmızılıların, listesinde Sassuolo forması giyen Jeremy Toljian ve Manchester United'dan Aaron Wan-Bissaka da yer alıyor.

3 Ağustos'ta Beşiktaş ile Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek Galatasaray'da, bu kritik maçta sağ bekte Kaan Ayhan'ın oynaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN