Galatasaray'a 58 milyon euroluk süper yıldız! Aslan bombayı patlatıyor: 40 gol 35 asist...

Galatasaray'a 58 milyon euroluk süper yıldız! Aslan bombayı patlatıyor: 40 gol 35 asist...

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 58 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

3 Ağustos'ta Beşiktaş ile Süper Kupa'da şampiyonluk mücadelesi verecek olan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, 58 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü kez şampiyonluğa ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, orta saha için arayışlarını hızlandırdı.

Geçen sezon Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, önceliğini bu pozisyona verdi. Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, İngiliz devi Liverpool formasını terleten Ryan Gravenberch'i transfer gündemine aldı.

Aslan'ın Liverpool'un 22 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusunu kiralamak istediğini öne sürdü.Sarı-kırmızılı ekibi başkanı Dursun Özbek'in bu transferi bitirmek için İngiltere'ye gideceği iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 58 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçen sezon İngiliz devinin forması altında 38 karşılaşmada görev alan yıldız oyuncu, takımına 4 gol 2 asistlik katkı sundu. Hollandalı orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise tüm kulvarlarda toplamda 260 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 40 gol 35 asiste imza attı. Who is Ryan Gravenberch? The Liverpool midfielder with 'massive potential' | The Independent

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN