Galatasaray yüz yılın transfer bombasını patlatıyor! Aslan'a 182 milyon euroluk gol makinesi: 268 gol 119 asist...

Galatasaray yüz yılın transfer bombasını patlatıyor! Aslan'a 182 milyon euroluk gol makinesi: 268 gol 119 asist...

Yeni sezonda beşinci yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, 182 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Aslan, yüz yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Okan Buruk yönetiminde ikinci kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, yeni sezonda Devler Ligi'nde başarılı olmak için yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip, gözünü 182 milyon euroluk dünya yıldızına dikti.

Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'deki 25. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Aslan, bu hedef doğrultusunda gözünü İspanya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, İspanyol devi Atletico Madrid formasını terleten Fransız golcü Antoine Griezmann transferi için harekete geçti. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün, yıldız golcünün transferi için İspanyol deviyle görüştüğü öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 25 miyon euro olan 33 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon 48 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 24 gol 8 asiste imza attı. Fransız süper yıldız için bugüne dek toplamda 182 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

İspanyol deviyle 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan Fransız süper yıldız, futbol kariyeri boyunca 693 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 268 gol 193 asiste imza attı. Hücum hattında her pozisyonda rol alabilen golcü oyuncunun sarı-kırmızılı ekipten yıllık 10 milyon euro maaş talep ettiği belirtildi.Antoine Griezmann - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Sarı-kırmızılı ekibin, Fransız golcüyü kadrosuna katmak için şartları zorlayacağı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN