Galatasaray yeni savunmacısını Belçika'da buldu! 10 milyon euroluk teklif...

Galatasaray yeni savunmacısını Belçika'da buldu! 10 milyon euroluk teklif...

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takviye çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yeni sol bekini Belçika'da buldu. Aslan, 10 milyon euroyu gözden çıkarttı.

Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Konyaspor'u 1-2 mağlup ederek yeni sezona 2'de 2 yaparak başlayan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Okan Buruk yönetiminde yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasında mücadele etmeyi hedefleyen Galatasaray, gözünü Belçika'ya dikti.

Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı transfer eden sarı-kırmızılı ekip, savunma hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Sol bek pozisyonunu güçlendirme hedefiyle takviye operasyonunu hızlandıran sarı-kırmızılı ekip, yeni savunmacısını Belçika'da buldu.

Gazeteci Yağız Sabbuncuoğlu'nun haberine göre; Aslan, Belçika ekibi Club Brugge formasını terleten 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Maxim de Cuyper için harekete geçti. Sarı-kırmızılı ekibin 23 yaşındaki Belçikalı sol bek oyuncusu için 10 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkarttığı ancak bu teklifin reddedildiği ileri sürüldü.

Maxim De Cuyper - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Aslan'ın yıldız savunma oyuncusu için önümüzdeki günlerde yeni bir teklif yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN