Galatasaray yeni Sacha Boey'i İspanya'da buldu! 70 milyon euroluk dünya yıldızı bedavaya imza atıyor: Resmi teklif yapıldı

Galatasaray yeni Sacha Boey'i İspanya'da buldu! 70 milyon euroluk dünya yıldızı bedavaya imza atıyor: Resmi teklif yapıldı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık yeni sözleşme uzatan sarı-kırmızılı yönetim transfer startını verdi. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen yönetim, turnayı gözünden vurdu. Galatasaray yeni Sacha Boey'i İspanya'da buldu! 70 milyon euroluk dünya yıldızı bedavaya imza atıyor. Başkan Dursun Özbek açıkladı. Resmi teklif yapıldı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezon için çalışmalar başladı. Okan Buruk ile tekrardan sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, transfer için harekete geçti. Sacha Boey'i Almanya devi Bayern Münih'e sattıktan sonra yerini dolduramayan Galatasaray, sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Galatasaray yeni Sacha Boey'i İspanya'da buldu! 70 milyon euroluk dünya yıldızı bedavaya imza atıyor. Başkan Dursun Özbek bizzat açıkladı. Resmi teklif yapıldı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY YENİ SACHA BOEY'İ İSPANYA'DA BULDU

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için kollar sıvandı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, gözünü Barcelona'lı yıldıza dikti. A Spor'da yer alana habere göre, Barcelona forması giyen Portekizli yıldız Joao Cancelo transferi için çalışmalar başladı.

yeni-proje-2024-06-08t110907-647.jpg

70 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA İMZA ATIYOR! RESMİ TEKLİF YAPILDI

Sacho Boey'in ayrılığı sonrası sağ bek mevkisini dolduramayan Cimbom, Portekizli yıldızı getirerek sağ bek sorununu çözmeyi düşünüyor. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Katalan ekibiyle 42 resmi maçta görev aldı. Başkan Dursun Özbek'in ise bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-06-08t110930-759.jpg

Asıl mevkisi sağ bek olan Cancelo, sol bek pozisyonunda da görev yapabiliyor. 1.82 boyundaki futbolcunun Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sonra eriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN