Galatasaray yeni defansını İtalya'da buldu! Aslan'a 13 milyon euroluk savunmacı

Galatasaray yeni defansını İtalya'da buldu! Aslan'a 13 milyon euroluk savunmacı

Geride bıraktığımız transfer döneminde katılan Jelert'in performansından memnun kalmayan Galatasaray, sağ bek pozisyonuna takviye yapma kararı aldı. Aslan, yeni savunmacısını İtalya'da buldu.

Bu akşam Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Letonya'da Rigas Skola'nın konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Devre arasında savunma hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Geçen yıl kış transfer döneminde Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey ile yaşadığı ayrılık sonrasında sağ bek pozisyonunda büyük sorunlar yaşayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Yaz transfer döneminde 9 milyon euro bonservis bedeliyle takıma katılan Danimarkalı savunma oyuncusu Jelert'in haya kırıklığı yaratması Galatasaray'ı yeni arayışlara itti.

A Spor'un haberine göre; Galatasaray'ın Milan'da forma giyen Davide Calabria için devreye girdi. 27 yaşındaki savunma oyuncusunun Milan ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu durumu fırsat bilen sarı-kırmızılı ekip Milan'ın kapısını çalacak.

Davide Calabria - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan İtalyan savunmacı bu sezon Milan forması altında sadece 3 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN