Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Okan Buruk'un gizli yeteneği İspanya devine transfer oluyor. 25 milyon euro ödeyecekler

Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Okan Buruk'un gizli yeteneği İspanya devine transfer oluyor. 25 milyon euro ödeyecekler

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Süper Lig'i şampiyon olan kapatan sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi devam ederken sıcak gelişmeler peş peşe geliyor. Gelen son bilgi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Teknik direktör Okan Buruk'un gizli yeteneği İspanya devine transfer oluyor. 25 milyon euro ödeyecekler. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon adeta fırtına gibi esen Galatasaray, sonunda şampiyon oldu ve kupayı evine götürdü. Sezonun bitmesiyle transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için güçlü bir takım kurmak istiyor. Takıma tekrardan geri dönen yıldız oyuncu için karar verildi. Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Okan Buruk'un gizli yeteneği İspanya devine transfer oluyor. 25 milyon euro ödeyecekler! Hayırlı uğurlu olsun.

İSPANYA DEVİ YILDIZ OYUNCUYA TALİP OLDU

Galatasaray'da transfer mesaisi başladı. Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılarda gidecekler isimler netleşmeye başladı. Gelen son bilgi ise taraftarları heyecana boğdu. Akşam'da yer alan habere göre, sezonun bitimiyle Galatasaray'a geri dönen Nicolo Zaniolo için sürpriz bir teklif geldi. İtalyan yıldıza La Liga ekiplerinden Villarreal talip oldu.

yeni-proje-2024-06-04t083825-694.jpg

GALATASARAY TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU! OKAN BURUK'UN YILDIZINA 25 MİLYON EURO ÖDENECEK

Galatasaray'ın geride bıraktığımız sezonun başında Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo, sezonun bitmesiyle sarı-kırmızılılara geri döndü. Bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan İtalyan yıldız, İspanya devi Villarreal'in gündeminde. Haberde Villarreal'in Nicolo Zaniolo'yı kiralamak istediği belirtildi. Eğer bu durum gerçekleşmediği taktirde İspanya devi Zaniolo için Galatasaray'a 25 milyon euro ödemeye hazır.

yeni-proje-2024-06-04t083901-818.jpg

Aston Villa formasıyla 40 maça çıkan Zaniolo, bu karşılaşmalarda 455 dakika süre buldu. Bu karşılaşmalarda sadece 3 gollük katkı veren İtalyan yıldız, hayal kırıklığı yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN