Galatasaray sol kanattan uçacak! Okan Buruk 22 yaşındaki yıldızı getiriyor. İmzayı attı geliyor, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray sol kanattan uçacak! Okan Buruk 22 yaşındaki yıldızı getiriyor. İmzayı attı geliyor, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda sol kanat arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray sol kanattan uçacak! Okan Buruk 22 yaşındaki yıldızı getiriyor. İmzayı attı geliyor, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda beklenen transfer haberi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray sol kanattan uçacak! Okan Buruk 22 yaşındaki yıldızı getiriyor. İmzayı attı geliyor, hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY SOL KANATTAN UÇACAK

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle kanat arayışında olan sarı-kırmızılılarda müjdeli haber geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, İngiliz ekibi Brighton'da forma giyen 22 yaşındaki Jeremy Sarmiento ile ilgileniyor.

yeni-proje-2024-08-25t120649-238.jpg

OKAN BURUK 22 YAŞINDAKİ YILDIZI GETİRİYOR! İMZAYI ATTI GELİYOR, HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Güney Amerika'dan Bolavip'in duyurduğuna göre oyuncu, takımın Manchester United maçı kadrosuna dahil edilmedi ve yönetim tarafından satılmak istendiği oyuncuya açıkça iletildi. Genç yıldız, özellikle Ekvador Milli Takımı ile Copa América'da sergilediği üstün performansı sonrası dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştı. Ekvadorlu oyuncu aynı zamanda Ipswich takımında forma giyerken takımının Premier Lig'e çıkmasında büyük rol oynayan isimlerden birisiydi.

yeni-proje-2024-08-25t120700-535.jpg

23/24 sezonunda Ipswich ile çıktığı 22 maçta 4 gol/2 asist katkısı sunan oyuncu 733 dakika sahalarda mücadele etmişti. Piyasa değeri 7 milyon Euro olan yetenekli sol kanatın, Galatasaray ile sürecinin nasıl devam edeceği ise merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN