Galatasaray resmen para basacak! Tam 50 milyon euro... Dünya devi, Okan Buruk'ın vazgeçilmez ismi için kolları sıvadı!

Galatasaray resmen para basacak! Tam 50 milyon euro...  Dünya devi, Okan Buruk'ın vazgeçilmez ismi için kolları sıvadı!

Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında hezimete uğrayan Galatasaray'ın yıldız ismine sürpriz bir talip çıktı. Dünya devi, Aslan'ın yıldızı için tam 50 milyon euroyu gözden çıkarttı.

Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Galatasaray, Okan Buruk'un vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Dünya devi, sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi için tam 50 milyon euroyu gözden çıkarttı. Türk futbol tarihine geçecek ayrılık için geri sayıma geçildi.

Okan Buruk yönetiminde üst üste iki Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Galatasaray, sezonun ilk resmi maçında Süper Kupa'da ezeli rakibine 5-0 mağlup olarak tarihi bir yenilgi aldı. Bu yenilgi sonrasında sarı-kırmızılı ekipte bazı ayrılıkların yaşanabileceği öne sürülürken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Takvim'in haberine göre; İtalyan devi Napoli, geçen yıl yaz transfer döneminde 9,50 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Kolombiyalı stoper oyuncusu Davinson Sanchez için kolları sıvadı.

Yeni sezonda İtalya'da şampiyonluğu hedefleyen Napoli'nin sarı-kırmızılı ekibin stoper oyuncusu için tam 50 milyon euroyu gözden çıkarttığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 28 yaşındaki stoper oyuncusu, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı forma altında 32 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 3 gol 2 asiste imza attı.

Sanchez, 50 milyon euro karşılığında sarı-kırmızılı ekipten ayrılarak Napoli'ye transfer olursa Türk futbol tarihinde yurtdışına en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan futbolcu olarak tarihe geçecek.

Galatasaray'dan Davinson Sanchez İçin Rekor Bonservis Talebi- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN