Galatasaray iki ayrılığı birden resmen açıkladı! Aslan'da yaprak dökümü...

Galatasaray iki ayrılığı birden resmen açıkladı! Aslan'da yaprak dökümü...

Okan Buruk yönetiminde bu sezon üst üste üçüncü şampiyonluğu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, iki yıldızıyla yollarını resmen ayırdığını açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Adana Demirspor'u 0-5 mağlup eden Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, iki yıldızıyla yollarını resmen ayırdı.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadro planlamasını oluşturan Galatasaray, geçen yıl yaz transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı golcü oyuncu Wilfried Zaha ve Fransız savunma oyuncusu Leo Dubois ile yollarını ayırdı.

Aslan, Zaha’nın bir sezonluğuna 3 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Lyon'a kiralandığını açıklayarak "Profesyonel futbolcumuz Dazet Wilfried Armel Zaha’nın 2024-2025 sezonu için geçici transferi konusunda Olympique Lyonnais SASU ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Olympique Lyonnais SASU, şirketimize net 3.000.000 euro tutarında geçici transfer bedeli ödeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Zaha, Galatasaray formasıyla 43 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda Zaha, 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Sarı-kırmızılı ekip, Dubois hakkında yapılan açıklamada ise "Profesyonel futbolcumuz Leo Michel Joseph Claude Dubois ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir" dedi.

Geçtiğimiz sezonu da kiralık olarak RAMS Başakşehir’de geçiren Dubois, burada da 31 resmi maça çıkıp 1 gol ve 4 asistlik katkı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN