Galatasaray durdu durdu bombayı patlattı! Dursun Özbek Premier Lig'in yıldızını İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray durdu durdu bombayı patlattı! Dursun Özbek Premier Lig'in yıldızını İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0'lık bir skorla kaybeden sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Özellikle sol bek arayışında olan Aslan'dan flaş bir hamle geldi. Galatasaray durdu durdu bombayı patlattı! Dursun Özbek Premier Lig'in yıldızını İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig öncesi transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da sıcak gelişmeler peş peşe geliyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer mesaisini sürdüren sarı-kırmızılılarda sürpriz bir transfer haberi geldi. Galatasaray durdu durdu bombayı patlattı! Başkan Dursun Özbek Premier Lig'in yıldızını İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY DURDUR DURDU BOMBAYI PATLATTI

Galatasaray Süper Kupa'da alınan mağlubiyet sonrası transfer çalışmalarını sıkılaştırdı. Özellikle sol beke takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılı ekip aradığı ismi Premier Lig'ten buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre ; Galatasaray'ın, Aston Villa forması giyen Lucas Digne için devreye girdiği belirtildi.

yeni-proje-2024-08-07t144143-027.jpg

DURSUN ÖZBEK PREMIER LİG'İN YILDIZINI İSTANBUL'A GETİRİYOR! HAYRILI UĞURLU OLSUN

Sarı kırmızılıların, Premier Lig ekibinde ter döken 31 yaşındaki sol beki kiralık olarak kadrosuna katmak istediği aktarıldı. Öte yandan haberde Cimbom'un Lucas Digne'yi, Derrick Köhn ile rekabet edebilmesi için transfer etmeyi planladığı vurgulandı. Fransız sol bek geçtiğimiz sezon Aston Villa'da toplam 46 maça çıktı. Lucas Digne bu karşılaşmalarda 2 gol ve 6 asistle oynadı.

yeni-proje-2024-08-07t144122-055.jpg

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan deneyimli oyuncunun, Aston Villa ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek. Lucas Digne kariyerinde Everton, Barcelona, PSG, Roma ve Lille gibi kulüplerde de forma giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN