Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 61 milyon euroluk gol makinesi: 86 gol 68 asist...

Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 61 milyon euroluk gol makinesi: 86 gol 68 asist...

Batshuayi dışında henüz takviye yapamayan Galatasaray, 61 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak iççin kolları resmen sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bombayı patlamaya hazırlanıyor. Aslan, 61 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezonda Okan Buruk yönetiminde üst üste 3. kez şampiyonluğa ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, 61 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı. Sarı-kırmızılı ekip, bombayı patlatmak için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Transfer döneminin başladığı günden bu yana kadrosuna yalnızca Batshuayi'yi katan Galatasaray, transferdeki sessizliğine Steven Bergwijn ile son vermeyi planlıyor. Sarı-kırmızılı ekibin, 26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için şartları zorladığı öne sürüldü.

Galatasaray, Steven Bergwijn'e imza attırmak istiyor - Faul

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 26 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Ajax forması altında tüm kulvarlarda 31 karşılaşmada görev alırken takımına 13 gol 5 asistlik katkı sundu.

Hollandalı golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise 351 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 86 gol 68 asiste imza attı. Hollandalı golcü için bugüne dek toplamda 61, 37 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN