Galatasaray bombaları üst üste patlatıyor! 40 milyon euroluk orta sahayı İstanbul'a getiriyorlar. Torreira’nın yanına gelecek

Galatasaray bombaları üst üste patlatıyor! 40 milyon euroluk orta sahayı İstanbul'a getiriyorlar. Torreira’nın yanına gelecek

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar bombaları üst üste patlatıyor. Bir transfer haberi daha geldi. 21 yaşındaki 40 milyon euroluk orta saha İstanbul'a getiriyorlar. Okan Buruk turnayı gözünden vurdu. Torreira’nın yanına gelecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'da transfer yarışı başlamış durumda. Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmeyi planlayan sarı-kırmızılılar bombaları üst üste patlatıyor. Beş oyuncu ile sözleşmesini uzatan Aslanlar bu sefer turnayı gözünden vurdu. 40 milyon euroluk orta sahayı İstanbul'a getiriyorlar. Torreira’nın yanına gelecek.

BEŞ OYUNCU İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Geçtiğimiz gün sarı-kırmızılı yönetim Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile sözleşmesini yeniledi. Bunla da yetinmeyen sarı-kırmızılılar orta sahayı güçlendirmek için oyuncu arayışına başladı.

yeni-proje-2024-04-21t160736-176.jpg

40 MİLYON EURO DEĞERİNDE! TORREIRA'NIN YANINA GELECEK

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool forması giyen Hollandalı merkez orta saha oyuncusu Ryan Gravenberch’i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray’ın EURO 2024’de Hollanda ile boy gösterecek olan futbolcuyu turnuvadan önce transfer etmek istiyor ve bu konuda yönetim tüm şartları zorlamayı planlıyor. 21 yaşındaki yıldız oyuncu Torreira’nın yanına gelecek.

yeni-proje-2024-04-21t160843-482.jpg

Yaz transfer döneminde 40 milyon euro bonservis bedeliyle Bayern Münih takımından Liverpool’a transfer olan 21 yaşındaki Gravenberch, bu sezon tüm kulvarlarda 34 maçta 1634 dakika süre aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN