Galatasaray bir transferi daha resmen açıkladı! Aslan yeni savunmacısını Fransa'da buldu

Galatasaray bir transferi daha resmen açıkladı! Aslan yeni savunmacısını Fransa'da buldu

Takviye çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bu kez sol bekini güçlendirdi. Aslan, transferi resmen duyurdu.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, bir transferi daha tamamladı. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Elias Jelert, Michy Batshuayi, Gabriel Sara ve Osimhen transferinde mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılı ekip, bu kez sol bekini güçlendirdi.

Aslan, Fransız devi Monaco formasını terleten savunma oyuncusu Ismail Joshua Jakobs transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Ismail Joshua Jakobs ve kulübü AS Monaco Football Club SAM ile oyuncunun 2024-2025 sezonu için zorunlu satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun kulübüne net 1.000.000 euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2024-2025 futbol sezonu için net 2.100.000 euro garanti ücret ödenecektir. Buna ek olarak futbolcunun zorunlu satın alma bedeli 8.000.000 euro'dur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Galatasaray, İsmail Jakobs ile anlaştı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN