Galatasaray Avrupa'da bir ilki daha başardı! Avrupa Fatihi Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor

Galatasaray Avrupa'da bir ilki daha başardı! Avrupa Fatihi Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor

Galatasaray, Avrupa'da kazandığı başarıların arasına bir yenisini daha kaydetti. Bir ilki başaran sarı kırmızılı ekip tüm Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor. Avrupa Fatihi olarak da bilinen Galatasaray zaferi getiren gollerle başardı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Avrupa Fatihi olarak bilinen Galatasaray, yeni bir başarıyı daha tarihine yazdırdı. Avrupa'da bir ilki gerçekleştiren sarı kırmızılı ekip Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor. Türk futbolunun önemli isimleri arasında başta gelirken, atılan gollerle ismini zafere taşıdı. İşte tüm detaylar...

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BİR İLK

Türk futbolu bir ilke daha imza attı! Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek ilk Türk kadın futbol takımı olarak tarihe geçti. Sarı-kırmızılı ekip, Çekya'nın başkenti Prag'da oynanan rövanş mücadelesinde Slavia Prag’ı uzatmalar sonucunda 2-1 yenerek gruplara kalmayı başardı.

dacbe4fe-08e6-4f4e-a069-f50273cd6d6f.webp

TARİHİ ZAFERİN GOLLERİ ARZU VE NAZLICAN’DAN

İstanbul'daki ilk maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan Galatasaray, Slavia Prag karşısında Fortuna Arena’da oynanan zorlu rövanş maçında da güçlü bir performans sergiledi. Turu getiren goller, 50. dakikada Arzu Karabulut ve 100. dakikada Nazlıcan Parlak’tan geldi. Çekya ekibinin tek golü ise 31. dakikada Eda Karataş’ın ters vuruşuyla gerçekleşti.

Bu zaferle Galatasaray Petrol Ofisi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hakkı kazandı. Bu başarı, Türk kadın futbolu için tarihi bir dönüm noktası olarak kayıtlara geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN