Galatasaray asist kralı sol beki kadrosuna katıyor! Okan Buruk hayalindeki yıldıza kavuşuyor: 5 gol 35 asist...

Galatasaray asist kralı sol beki kadrosuna katıyor! Okan Buruk hayalindeki yıldıza kavuşuyor: 5 gol 35 asist...

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar sol bek arayışına devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray asist kralı sol beki kadrosuna katıyor! Okan Buruk hayalindeki yıldıza kavuşuyor. 5 gol 35 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan ligde şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray asist kralı sol beki kadrosuna katıyor! Okan Buruk hayalindeki yıldıza kavuşuyor. 5 gol 35 asist.

GALATASARAY ASİST KRALI SOL BEKİ KADROSUNA KATIYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Uzun süredir sol bek arayışında olan sarı-kırmızılılar sonunda aradığı ismi buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Ipswich Town'da forma giyen İngiliz oyuncu Leif Davis için ilk temasları kurdu. Temmuz 2022'de Leeds United'dan Ipswich Town'a 1.2 milyon euroya transfer olan İngiliz oyuncu, takımının League One'dan Championship'e, Championship'ten de Premier Lig'e yükselmesinde önemli katkı sağladı.

yeni-proje-2024-08-07t115158-903.jpg

OKAN BURUK HAYALİNDEKİ YILDIZA KAVUŞUYOR! 5 GOL 35 ASİST...

İki sezonda 86 lig maçında forma giyen Davis, 5 gol, 35 asistlik performans ortaya koydu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Davis için Galatasaray'ın 5 milyon euroluk bir teklifle Ipswich'in kapısını çalacağı öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-07t115207-165.jpg

Kulübüyle olan sözleşmesi haziran 2025'e kadar olan Leif Davis, takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Her ne kadar Ipswich, kontratta yer alan +1 opsiyonu kullanmak istese de oyuncu tarafı bunu istemiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN