Galatasaray aradığı orta sahayı buldu! Okan Buruk 24 yaşındaki yıldızı ikna etti. Dursun Özbek 10 milyon euroya alıp geliyor

Galatasaray aradığı orta sahayı buldu! Okan Buruk 24 yaşındaki yıldızı ikna etti. Dursun Özbek 10 milyon euroya alıp geliyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda orta saha arayışı devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu transfer ile stada akın edecek. Galatasaray aradığı orta sahayı buldu! Okan Buruk 24 yaşındaki yıldızı ikna etti. Dursun Özbek 10 milyon euroya alıp geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekorlarını altüst ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda uzun süredir orta saha arayışı devam etmekte. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray aradığı orta sahayı buldu! Okan Buruk 24 yaşındaki yıldızı ikna etti. Dursun Özbek 10 milyon euroya alıp geliyor.

GALATASARAY ARADIĞI ORTA SAHAYI İTALYA'DA BULDU

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Özellikle orta sahaya dinamik bir transfer yapmak isteyen Aslan'dan ilk hamle geldi. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray, Napoli forması giyen 24 yaşındaki orta saha Jens Cajuste için ilk temasları kurdu. Sarı kırmızılı takım, Napoli'de teknik direktör Antonio Conte'nin gözüne giremeyen 24 yaşındaki orta saha Jens Cajuste ile ilgileniyor.

yeni-proje-2024-07-30t092940-093.jpg

OKAN BURUK 24 YAŞINDAKİ YILDIZI İKNA ETTİ! DURSUN ÖZBEK 10 MİLYON EUROYA ALIP GELİYOR

Başarılı oyuncunun Napoli'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Galatasaray'ın transferde ısrarcı olduğu yazıldı. Napoli'nin 12 milyon euroya satın aldığı Cajuste için buna yakın bir bonservis bedeli talep ettiği vurgulandı. Galatasaray ile birlikte Fransa'dan da bazı takımların oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-07-30t092950-826.jpg

Napoli'de geçen sezon 35 maça çıkan İsveçli Cajuste, 2 asistlik performans sergiledi. Öte yandan Başkan Dursun Özbek'in ise bu transferi yakından takip ettiği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN