Galatasaray 4 milyon euroluk ayrılığı resmen açıkladı! İmzalar atıldı...

Galatasaray 4 milyon euroluk ayrılığı resmen açıkladı! İmzalar atıldı...

Yeni sezonda da şampiyonluğa ulaşarak 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, 4 milyon euroluk ayrılığı resmen açıkladı.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, 4 milyon euroluk ayrılığı resmen açıkladı. Aslan'ın yıldız ismi, yeni takımına imzayı resmen attı.

Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte Tetê, Nicolò Zaniolo, Serge Aurier ve Kazımcan Karataş ile yollarını ayıran Galatasaray, bir ayrılığı daha resmen açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, 4 milyon euroluk ayrılığı resmen açıkladı.

Belçika ekibi Westerlo, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı 21 yaşındaki savunma oyuncusu Emin Bayram'ı bonservisiyle kadrosuna kattı.

Belçika ekibi, 21 yaşındaki genç yetenek için sarı-kırmızılı ekibe 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Genç yeteneğin başka bir takıma transfer olması halinde ise sarı-kırmızılı ekip sonraki satıştan yüzde 50 pay sahibi olacak.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcumuz Emin Bayram’ın transferi konusunda KVC Westerlo ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre KVC Westerlo, şirketimize net 4.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; KVC Westerlo elde edeceği transfer bedelinin %50'sini sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir. Ek olarak, kulübümüzün futbolcuyu satın alma önceliği bulunmaktadır”

Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'ndan Emin Bayram açıklaması

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN