Galatasaray 33 milyon euroluk süper yıldızı bitiriyori! Yer yerinden oynayacak: 115 gol gol 78 asist...

Galatasaray 33 milyon euroluk süper yıldızı bitiriyori! Yer yerinden oynayacak: 115 gol gol 78 asist...

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, 33 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı. Aslan, bombayı patlatıyor.

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda şampiyonluğa ulaşarak Okan Buruk yönetimindeki ikinci şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, transfer harekatına başladı. Devler Ligi'nde play-off turunda mücadele edecek sarı-kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir takım kurmayı planlıyor.

Sezonu Süper Kupa ve Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray, sezonun sona ermesiyle takviye operasyonuna başladı. Şampiyonlar Ligi kozunu kullanarak yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İspanya'ya dikti. Aslan, 33 milyon euroluk süper yıldızın transferi için harekete geçti.

Fanatik'in haberine göre; Geçen yıl yaz transfer döneminde Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan, bu sezon Galatasaray'ın bir numaralı transfer hedefi. Barcelona'da mutsuz olan Alman orta saha oyuncusunun takımdan ayrılmayı planladığı iddia edildi.

Barcelona'dan ayrılma fikrine sıcak bakan Alman orta saha oyuncusunun sarı-kırmızılı ekip ile el sıkışması halinde Galatasaray'a transfer olmak için Barcelona yönetiminden kolaylık isteyeceği öne sürüldü.Galatasaray'da İlkay Gündoğan sesleri yükseliyor - Dries Mertens'e yeni sözleşme | Transfermarkt

Bu sezon Barcelona forması altında 51 karşılaşmada görev alan İlkay Gündoğan, bu karşılaşmalarda 5 gol 14 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan Alman orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca 608 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 115 gol gol 78 asiste imza attı. 33 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN