Fırtına'da yaprak dökümü: Trabzonspor 2 ayrılığı birden resmen açıkladı!

Fırtına'da yaprak dökümü: Trabzonspor 2 ayrılığı birden resmen açıkladı!

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da yaprak dökümü yaşanıyor. Fırtına, iki ismiyle yollarını ayırdığını resmen duyurdu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Perşembe akşamı evinde İsviçre ekibi St. Gallen ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, iki ismiyle yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Thomas Meunier, Nicolas Pépé, Montasser Lahtimi, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández ve Maxi Gomez ile yollarını ayıran Trabzonspor, iki ayrığı daha resmen açıkladı. Bordo-mavili ekip, geçen yıl yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Rayyan Baniya ve Yunan hücum oyuncusu Taxiarchis Fountas ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Rayyan Baniya’nın, Palermo FC’ye satın alma opsiyonlu olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Palermo FC, Kulübümüze, kiralama bedeli olarak 450 bin Euro ödeme yapacaktır. Satın alma opsiyonunun kullanılması halinde Palermo FC, Kulübümüze, 3 milyon 200 bin Euro tutarında kesin transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca Palermo FC, Kulübümüze, şarta bağlı bonus olarak 200 bin Euro ile satın alma opsiyonunun kullanılması sonrası, futbolcunun bir başka kulübe transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek net transfer bedelinin yüzde 5’ini ödeyecektir"

Rayyan Baniya - Spielerprofil 24/25 | Transfermarkt

"Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Taxiarchis Fountas arasındaki 16 Ağustos 2023 başlangıç ve 30 Haziran 2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir"

Trabzonspor, Fountas ile yollarını ayırdı | Mackolik.com

Fountas geçen sezon Trabzonspor forması altında 35 karşılaşmada görev alırken takımına 6 gol 2 asistlik katkı sundu.

Baniya ise Karadeniz ekibinde 25 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN