Ferdi Kadıoğlu'na rekor teklif! Türk futbol tarihine geçecek...

Ferdi Kadıoğlu'na rekor teklif! Türk futbol tarihine geçecek...

Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dev takımların radarına giren Ferdi Kadıoğlu için rekor teklif geldi. Milli yıldız, teklifi kabul etmesi halinde Türk futbol tarihine geçecek.

Fenerbahçe forması altında gösterdiği performansla A Milli Takım'ın vazgeçilmez ismi haline gelen Ferdi Kadıoğlu'na rekor teklif geldi. Milli yıldız, tarihe geçecek bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor.

Play Spor'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi Brighton, Fenerbahçe'nin yıldız savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için 33 milyon euroyu gözden çıkarttı. İngiliz ekibin sarı-lacivertli ekibe 33 milyon euro + bonuslar içeren son teklifini yaptığı öne sürüldü.

TARİHE GEÇECEK

Milli yıldız ile Arsenal ve Manchester United'ın da ilgilendiği iddia edildi. Yıldız oyuncunun kısa süre içerisinde Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştireceği ileri sürüldü.

Ferdi Kadıoğlu, söz konusu bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibine transfer olması halinde yurtdışına en yüksek bedelle transfer olan Türk futbolcu olarak tarihe geçecek ve Cenk Tosun'u geride bırakacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN