Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'ye veda ediyor! Teklife 'evet' dedi! Türk futbol tarihine geçecek...

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'ye veda ediyor! Teklife 'evet' dedi! Türk futbol tarihine geçecek...

Bu akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmasında Lille ile mücadele edecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya'nın yıldız ismi, Türk futbol tarihine geçecek bir bonservis bedeli karşılığında takıma veda etmeye hazırlanıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında bu akşam evinde Fransız ekibi Lille ile mücadele edecek Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği belli oldu. Milli yıldız, Türk futbol tarihine geçecek bir bonservis bedeli karşılığında sarı-lacivertli ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Süper Lig'de 2024-25 sezonuna Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefliyor. 2008 yılından bu yana Devler Ligi'nde grup aşamasına kalamayan sarı-lacivertli ekip, bu akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında evinde Fransız ekibi Lille ile mücadele edecek.

İlk maçta 2-1 mağlup olduğu rakibini eleyerek tur atlamayı hedefleyen Fenerbahçe'de milli yıldız Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği belli oldu.

Play Spor'dan Necati Albayrak'ın haberine göre; Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ortaya koyduğu performansla dev takımları peşinden sürükleyen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Milli yıldız, yönetimden İngiliz ekibi Brighton'dan gelen teklifin kabul edilmesini talep etti.

Albayrak, "Ferdi Kadıoğlu, yönetimden Brighton'dan gelen teklifin kabul edilmesini talep etti. Fenerbahçe, Lille'i elerse oyuncunun ücretinde iyileştirme yapılacak. Sarı-Lacivertliler elenirse Brighton'ın 33 milyon euro + bonuslar içeren teklifi kabul edilecek." diye konuştu.

TARİHE GEÇECEK

Milli yıldız söz konusu bonservis bedeli karşılığında takıma veda etmesi halinde yurtdışına en yüksek bonservis bedeli ile transfer olan Türk futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN