Ferdi Kadıoğlu bavulunu hazırladı hayalini kurduğu takıma gidiyor! Ali Koç ne yapsa da ikna edemedi. İmzayı attı, hayırlı olsun

Ferdi Kadıoğlu bavulunu hazırladı hayalini kurduğu takıma gidiyor! Ali Koç ne yapsa da ikna edemedi. İmzayı attı, hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması devam ediyor. Takıma birçok yeni yıldız dahil edilirken gözler takımdan ayrılacak isimlere çevrilmiş durumda. Sarı-lacivertli yönetimden ise yeni bir hamle geldi. Tüm taraftarların merakla beklediği Ferdi Kadıoğlu transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Ferdi Kadıoğlu bavulunu hazırladı hayalini kurduğu takıma gidiyor! Ali Koç ne yapsa da ikna edemedi. İmzayı attı, hayırlı olsun. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de geçen sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerden peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Ferdi Kadıoğlu bavulunu hazırladı hayalini kurduğu takıma gidiyor! Başkan Ali Koç ne yapsa da ikna edemedi. İmzayı attı, hayırlı olsun.

FERDİ KADIOĞLU BAVULUNU HAZIRLADI HAYALİNİ KURDUĞU TAKIMA GİDİYOR

Fenerbahçe taraftarının en çok merak ettiği soruların başına 'Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılacak mı?' sorusu geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu, özellikle EURO 2024'teki performansının ardından Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. Birçok önemli kulübün ilgi gösterdiği milli futbolcu da transferle ilgili kararını verdi.

yeni-proje-2024-08-13t111706-988.jpg

ALİ KOÇ NE YAPSA DA İKNA EDEMEDİ! İMZAYI ATTI, HAYIRLI OLSUN

İngiltere'ye transferi bir süredir gündemde olan Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu için en yüksek teklifi yapan kulüp Brighton oldu. Premier Lig ekibi, milli futbolcu için 35 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Fenerbahçe Yönetimi bu cazip teklife rağmen takımın en önemli isimlerinden olan Ferdi'yi kadroda tutmak istiyor. Başarılı futbolcu için ayrıca Manchester United da resmi teklifte bulundu. Bu teklifin Brighton'un altında olduğu ancak ilerleyen günlerde yükseleceği öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-13t111717-669.jpg

Öte yandan Ferdi'nin kulüplerin anlaşması halinde Manchester United'a gitmeye daha sıcak baktığı belirtildi. Fenerbahçe'ye 2018 yılında imza atan 24 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertli forma altında 203 resmi maça çıktı. Ferdi bu karşılaşmalarda 18 gol attı ve 22 asist yaptı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN