Ferdi Kadıoğlu Ali Koç'a resmen isyan etti! 'Kararımı verdim gitmek istiyorum...'

Ferdi Kadıoğlu Ali Koç'a resmen isyan etti! 'Kararımı verdim gitmek istiyorum...'

Fenerbahçe forması altında gösterdiği performansla A Milli Takım'ın vazgeçilmezi haline gelen Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli yönetimle yaptığı görüşmede adeta isyan ederek takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dev takımların radarına giren milli yıldız Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Milli yıldız, sarı-lacivertli yönetime adeta isyan etti.

Son iki sezondur gösterdiği performansla dev takımları peşinden sürükleyen Ferdi Kadıoğlu, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Milli yıldız gemileri kesin olarak yaktı.

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu, Avrupa hedefi nedeniyle İngiliz ekibi Brighton'dan gelen teklife 'evet' dedi. Milli yıldız ve menajeriyle bir araya gelen sarı-lacivertli yönetim, Kadıoğlu'ya sözleşme uzatma teklifi yaptı.

Ancak milli yıldız, yönetimin bu teklifini reddederek 'Avrupa'ya gitmek istiyorum' dedi. Milli yıldızın bu hamlesi sonrasında sarı-lacivertli ekibin Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayırması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 24 yaşındaki sol bek oyuncusu bu sezon 4 karşılaşmada görev alırken takımına 1 gollük katkı sundu. Kadıoğlu, son oynanan Lille karşılaşmasında karşılaşmanın kadrosuna alınmamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN