Fenerbahçe'ye 81 milyon eurolu orta saha! Mourinho eski öğrencisini getiriyor...

Fenerbahçe'ye 81 milyon eurolu orta saha! Mourinho eski öğrencisini getiriyor...

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katan Fenerbahçe bu kez de 81 milyon euroluk süper yıldızın transfer için düğmeye bastı.

Yeni sezonun ilk hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Adana Demirspor'u konuk edecek Fenerbahçe, 81 milyon euroluk orta saha oyuncusunu gözüne kestirdi. Kanarya, 81 milyon euroluk yıldız için Fransa seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Portekizli teknik adam Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, 81 milyon euroluk bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahasını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, gözünü Fransa'ya dikti. Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, tecrübeli teknik adamın eski öğrencisini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Takvim'in haberine göre; Sarı-lacivertli ekibin, Fransız ekibi Lyon formasını terleten 36 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Nemanja Matic'i takımda görmek istediği öne sürüldü.

36 yaşındaki Sırp yıldızın Lyon ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan tecrübeli orta saha için bugüne dek toplamda 81,55 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Sırp yıldız, Mourinho ile Chelsea, Manchester United ve Roma'da beraber çalışmıştı.

Lyon forması altında 19 karşılaşmada görev alan deneyimli orta saha, skor katkısı sunamadı.

Nemanja Matic - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN