Fenerbahçe’ye 50 milyon euroluk savunmacı! Kanarya tarihe geçecek transfer bombasını patlatıyor

Fenerbahçe’ye 50 milyon euroluk savunmacı! Kanarya tarihe geçecek transfer bombasını patlatıyor

Yeni sezonda Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, 50 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig’in 3. Hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanıyor. A Milli Takım’ın yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-lacivertli ekip, gözünü 50 milyon euroluk savunma oyuncusuna dikti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde 2014 yılından bu yana Süper Lig’de devam eden şampiyonluk özlemini sonlandırmayı hedefleyen Fenerbahçe, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Kanarya, 50 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Ferdi Kadıoğlu’nu 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibi Brighton’a satmaya hazırlanan Fenerbahçe, yeni savunmacısını İngiltere’de buldu.

Kanarya, İngiliz devi Chelsea formasını terleten Ben Chilwell’i gündemine aldı. Kanarya, Ferdi Kadıoğlu’nun transferinin resmileşmesinin hemen ardından İngiliz savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için temaslarını hızlandıracak.

Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinde 21 müsabakada görev alırken takımına 1 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 28 milyon euro olan 27 yaşındaki sol bek oyuncusu için bugüne dek toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fenerbahçe, Ben Chilwell transferi için harekete geçti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN